Redenen om aan kwaliteitsmanagement te gaan doen en het gecertificeerd zijn is voor iedere onderneming anders. Het kan zijn omdat uw klant erom vraagt of zelfs eist. Het kan ook zijn omdat u van kwaliteit uw bedrijfsbeleid wil maken. Voor ISO 9001:2015 certificering gaat het er in ieder geval om dat de organisatie aantoonbaar continue bezig is zich te verbeteren om tot optimale klant tevredenheid te komen en voldoet aan wet- en regelgeving. Gelukkig beperkt ISO certificering zich allang niet meer tot de bedrijfsprocessen, zodat het zeker geen “papieren tijger” meer is. Het moet u structureel meer omzet en minder kosten opleveren.

Als dit u aanspreekt maak ik graag een vrijblijvende afspraak om onze zienswijze en aanpak persoonlijk bij u te komen toelichten.

Hoe maak je het risico van cybercrime beheersbaar?

Het risico voor bedrijven om te maken te krijgen met cybercrime wordt met de dag groter. Er gaat in de cybercriminaliteit meer geld om dan in de drugscriminaliteit.

Lees meer...

Risistent heeft een softwaretool ontwikkeld die het mogelijk maakt op breed niveau invulling te geven aan datgene wat ten onrechte een ondergeschoven kindje is in

...